Rabu, 31 Mac 2010

Eksplorasi Dunia Seberang

Semalam aku dan 7 rakan sekerja aku membuat satu eksplorasi ke dunia seberang yang di beri nama Singapura, eksplorasi untuk meninjau kehidupan di sana, eksplorasi bermula kira-kira jam 11 pagi di johor bahru menaiki Bas SMRT.

Destinasi utama Sentosa!!,

Penuh keterujaan kami nak melihat sentosa yang kunun nya unik itu,setibanya di sana tempat pertama yang di tuju ialah CineBlast, pergh tempat ni mmg best walaupun sekejap je tapi cukup mendatangkan seribu satu makna "n 4 sure" benda ni sungguh berbaloi2..

Destinasi ke-2 di pulau sentosa, Underwater World!, dalam tenet gempak die punye promotion!, tapi bila masuk gila hampeh!! buang duit je masuk. Gila x syokkk!!

Kekecewaan nieh kami terus bawa ke  tanah besar pulau Singapura, destinasi seterus nya Orchid, tempat yang cantik, bersih , penuh cahaya dan benda2 yang unik, jauh beza dengan tempat aku..

Kesimpulan nya Singapura memang lain dari yang lain, sampaikan tandas pun tak ada air! terpaksa la aku tahan niat suci aku nak melabur di sana..dem tuhan je tahu..

Dunia luar memang indah, tapi indah lagi dunia ku satu nieh. walaupun x sehebat dunia di sana, tapi dunia ku tetap menjanji kan sesuatu yang tak dapat di  beri oleh dunia seberang sana..Apakah ia?? sama-sama lah kita renungkan..

MALAYSIA LAGI SYOKKK!!!

Post sebelum masuk ke Pulau Sentosa

Nak Masuk tapi kesuntukan masa

Bergambar je lah..hehe


Demm aku dah kurus!!

Kenapa kau kecewakan aku??

Bersengkang mata aku tunggu kau malam tadi,mata mengantok tak terkira.Tapi di sebabkan kasih nya aku kat kau,aku tunggu jugak.Aku tunggu dengan penuh sabar dan dedikasi,demi kau aku tunggu.

Semalam terpikir jugak aku tidak mahu menunggu kau dan membiarkan kau kesorangan malam tuh,ekoran kepenatan yang amat sangat akibat seharian membuat lawatan sosial ke temasek.

Waktu di janji kan sudah tiba,kau melangkah dengan penuh keghairahan,membuatkan aku tak senang duduk.kau mula membalas budi aku menunggu kau hingga lewat pagi dengan penuh gaya sekali.

Tapi semua itu hanya sementara sahaja,kau mula buat hal dengan aku.Aku xpaham kenapa kau perlakukan aku sebegini rupa,pahit rasa nya aku untuk menerima kenyataan ini.Kau x seperti kau yang biasa,kau sungguh lemah tak bermaya...

Aku kecewa dengan kau,ini kah balasan yang kau berikan setalah apa yang telah aku korban kan untuk kau?.Dimanakah semangat kau sebelum2 ni??
Aku mahu kan kau yang dulu,kau yang sentiasa memuaskan hati aku..

sabtu ni kita jumpa lagi,tolong la kali nie jangan kecewakan aku lagi..
tolong la MAN UTD..

JANGAN LA KALAH LAGIK!!!!Demm Rudeboy injed