Selasa, 19 Oktober 2010

Terima Kasihh

Hari jumaat hari tuh aku ada kal insan yang telah meminjam duit dari aku, supaya dia bayar balik wit aku tuh coz aku tersangat memerlukan wang ketika nieh..Kal punye kal dia janji nak try ari selasa untuk setel kan utang tuh..
Hari nih dah selasa yang di janjikan,sebarang text or kal ak x terima pun dari dia...
Aku plak yang terhegeh2 g meset tanye ada duit x boleh bayar x...

yang aku dapat cuma kata yang mengecewakan..

Kecewa tol la dah macam aku ni plak yang nak mintak sedekah kat dia plak.....

terima kaseh lah...





7 ulasan:

MiraE bEnGgOnG? berkata...

biaselah tu wan..aku pun pnh kene..mmg mcm peminta sedekah. last2..die tukar no hp..remove aku dr fb..sdgkan aku br tny sekali je tu..
mcmane tu?
nak kene halalkan ke duit tu?

Ridhwan Breakaz berkata...

haish entah ler..

-MsGoodNite- berkata...

sama kes ngan aku. yg aku story kat ko dulu tuh, masih wat dekk je bila aku kontek dia.. harem jadah tol!

Ridhwan Breakaz berkata...

kite serupa..tapi x sama..
hahahaha

-MsGoodNite- berkata...

mmg beb! aku ckp pon sama kes.. bukan ko ngan aku sama.. nati tak tau yg mana laki yg mana pompuan...kekeke

Ridhwan Breakaz berkata...

hahaha..
dunia x adil!!

-MsGoodNite- berkata...

yup! kenapa mesti aku aje yg nk kena fikir kesusahan org lain...huhu