Sabtu, 12 Jun 2010

World Cup Dah Stat

Tadi perlawanan pembukaan piala dunia telah berlangsung di antara tuan rumah South Africa dan Mexico..
Serius aku berapa minat sangat nak tengok..
Terasa Tak Best la plak world cup kali nih...

kenapa xbest eh???
sebab MALAYSIA tak ada kot??? hahahahaha

Untuk World Cup kali nih aku nak tengok progess 2 pasukan iaitu Korea Selatan dan England
terasa best la plak 2 team tuh..lagi2 sebab ada Park JiSung dan Wayne Rooney...

Disini hanya ada dua kaler Merah dan putih...

p/s: kalo Malaysia masuk world cup  aku cukur rambut aku..

7 ulasan:

-azura- berkata...

Ala.. aku tau!
pasal diorang dari Club yg sama kan? Man Utd. :p

Ridhwan Breakaz berkata...

hahaha..biase

-azura- berkata...

koren main cantik smlm...

england aku cuma tgk highlight...apesal green tuh? x cukup vitamin ke?

Ridhwan Breakaz berkata...

yg aku heran apsal ramai sgt player n ex player liverpool maen England???

patot x hebat..

Green?? berangan kot..

-azura- berkata...

Haha.. itu ler. "terbaik" la kononnya
lepas game mesti green kena maki kaw2 ngan capello

Ridhwan Breakaz berkata...

keeper England mmg dari dlu ada prob la ..

-azura- berkata...

nasib la...